Odešel autor AFT terapie  Dr.Kurt R.Ebert
6. 9. 2024

Odešel autor AFT terapie Dr.Kurt R.Ebert

Jsou chvíle, kdy se čas zpomalí tak, že se zdá, že se zastavil úplně. Z hlavy vymizí absolutně všechny myšlenky, jen srdce divoce buší.

 

Prázdno.

 

Asi tak jsem se cítila, když jsem se dozvěděla, že navždy odešel Dr. Kurt Ebert, autor unikátní AFT terapie, skvělý terapeut, vlídný mentor, muž se svérázným a trochu suchým smyslem pro humor, s touhou poznávat a objevovat nové. Muž, který uměl pevně obejmout.

Dr.Kurt Ebert o AFT (terapii/technikách přitahovacích polí)
26. 11. 2023

Dr.Kurt Ebert o AFT (terapii/technikách přitahovacích polí)

Dr.Kurt R.EBERT, autor AFT terapie:

"Terapie přitahovacích polí (AFT) představují nový způsob využití starobylého čínského objevu energetického systému meridiánů. Tato terapie je světově unikátní, mimořádně účinná a jeho použití je jednoduché.

AFT moje láska - jak to vlastně začalo
2. 8. 2023

AFT moje láska - jak to vlastně začalo

 S AFT terapií jsem se setkala v roce 2005. V porovnání s její dnešní podobou byla tehdy vlastně v počátcích. Do té doby jsem pro práci s klienty používala kineziologii – One brain. Nebyla jsem s ní úplně spokojená – někdy zafungovala perfektně, jindy moc ne nebo se většina problémů vracela.

Když jsem na kurzu sledovala první odblokování touto metodou, tak jsem s překvapením konstatovala, že tam, kde „kinezka“ končí (tj. když už máme pocit, že je hotovo, že jsme odhalili a zpracovali příčinu), tam AFT pořádně začíná a do hloubky prozkoumává klientovo téma.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení